Ofte stillede spørgsmål

Q: Min ven er ikke opført på værelsesreservationen, men hun deltager i Creative Escape® og opholder sig i mit værelse. Betyder det noget?

A: Ja, det betyder noget. CE, og hotellet skal vide navnet på hver Creative Escape®-gæst, der bor på hotellet. Hvis din gæst ikke er registreret, skal du eskortere hende til receptionen og tilføje hende til dit værelse. Du bliver bedt om at vise ID, så vær forberedt.

Sp .: Vil der være nok værelser på hotellet til alle på arrangementet?

A: Ja, Creative Escape® blokerer ud for de fleste af værelserne på hotellet. Der er dog kun 270 værelser med to dobbeltsenge på hotellet, og disse værelser booker hurtigt. Resten af ​​værelserne har en king size seng.

Sp .: Kan jeg få de nedsatte værelsespriser før og efter arrangementet, så jeg kan blive længere?

A: Ja, Sheraton Wild Horse Pass Resort og Spa byder på denne fantastiske lave sats mellem 22. og 30. august 2011.

Q: Har hotellet sovesofaer (roll-away) til rådighed?

A: Ja, der er 20 sovesofaer til rådighed på hotellet. På grund af brandbestemmelser kan sovesofaer kun bruges i et værelse med en king size seng.

Q: Har hotellet køleskab på værelset?

A: Nej, hotellet har ikke køleskabe i værelserne, men der er et begrænset antal til rådighed for leje. Gæster med medicinske behov, der kræver køling, har prioritet.

Q: Skal jeg tipse?

A: En del af dit værelse gebyr går mod en husholdning og bellman tip. Alle hoteludbydere er dog afhængige af tips, herunder: husholdning, valets, bellman og tjener. På grund af den usædvanligt store mængde ting, vi kører rundt hos os, hvis du beder om ekstra hjælp fra hotellets personale eller efterlad et rod, skal du huske at tip.

Q: Er min familie velkommen til at deltage?

A: Selvom registrerede begivenheder skal være 16 år eller ældre, er du velkommen til at tage familien sammen for at nyde denne smukke udvej. Absolut ingen børn eller babyer tilladt i klasseværelser, mødelokaler eller spisestuer til enhver tid. Vær venlig at arrangere dine børns kærlighed, pleje og sikkerhed, mens du deltager i Creative Escape®.

Q: Hvad er Arizona vejret i september?

A: Det er stadig meget varmt, men næsten hele arrangementet holdes indendørs. Den gennemsnitlige høje i august er 103 grader, og den gennemsnitlige lave er 79 med 1 “nedbør (den er slutningen af ​​monsonsæsonen). For en præcis vejrudsigt, besøg www.weather.com. Alle hotelværelser og mødelokaler er air-conditioned … og så sjovt som det kan synes, kan du få lidt chill mens du sidder inde.

Q: Hvilken type tøj pakker jeg?

A: I denne weekend handler det om komfort og afslapning. Hvis det ikke er din favorit, skal du ikke pakke det! Vi forventer at se masser af shorts og T-shirts. Event T-shirts vil være tilgængelige tættere på arrangementet. Som du snart vil opdage … Arizona er meget afslappet! Glem ikke at pakke dit badedragt og cover-up.

Q: Jeg har venner, der bor i nærheden, skal jeg bo på hotellet?

A: Selv om du ikke behøver at bo på hotellet, anbefaler vi det stærkt! Klasserne starter tidligt og slutter sent, og der er så meget at gøre imellem. Vi tror, ​​at du er enig i, at det er meget mere afslappende og praktisk at bo på stedet. Trods alt dette er den ultimative scrapbooking overbærenhed. Du fortjener det!

Q: En gruppe venner rejser sammen, er der en måde at arrangere tilstødende værelser på?

A: Hotellet vil gøre sit bedste for at imødekomme alle anmodninger. Når du tilmelder dig, vil der være en mulighed for at fortælle os, hvem du skal rejse med, så vi kan holde dig sammen så meget som muligt. Vi forstår, at en del af det sjovt er med venner! Creative Escape har ingen kontrol over værelsets problemer, vær venlig at arbejde direkte med hotellet.

Q: En gruppe venner vil gerne blive tildelt i samme klasser. Er det muligt?

A: Ja. Når du besøger hjemmesiden er der et sted at deltage i en gruppe. Du vil kunne se navnene på de andre mennesker i gruppen og den by, de bor. Disse oplysninger skal hjælpe dig med at gøre dit valg. Du kan også ændre dit sind og fjerne dig selv fra en gruppe. Vi tillader ikke nogen ændringer i gruppen efter 1. august 2011. Enhver, der ikke tilmelder sig en bestemt gruppe, vil tilfældigt blive tildelt. Hvis du deltager hos en ven, kan vi ikke garantere at du vil blive placeret sammen, medmindre du begge vælger den samme gruppe.

Q: Har du brug for frivillige?

A: Nej. Vi bruger lokale frivillige, som vil være tilgængelige til vores Preview Day træning før arrangementet. Alle frivillige deltager i en to-dages session for at gøre projekterne og kende alle instruktioner i løbet af klassen. Alle frivillige er håndudvalgt i oktober året før arrangementet. Mange af vores utrolige frivillige har været hos os på 6 år!

Sp .: Kan du rumme særlige behov?

A: Ja, selvfølgelig. Der vil være et sted at indtaste kostforespørgsler, når du registrerer dig for arrangementet. Hvis du har andre specielle ønsker fra hotellet, skal du sørge for at nævne dine behov, når du foretager din reservation. Sheraton Wild Horse Pass Resort og Spa er i overensstemmelse med Americans with Disabilities Act, og vil gøre alt for at imødekomme dine behov.

Q: Skal jeg registrere på nettet?

A: Ja, alle registreringer skal udfyldes online via Event Brite. Kreditkort er påkrævet og vil blive behandlet på tidspunktet for registrering. Hvis kreditkortet nægtes, annulleres registreringen.

Spørgsmål: Vil du maile eller e-maile oplysninger til mig om arrangementet?

A: Når din registrering er afsluttet, vil Creative Escape® ikke sende oplysninger direkte til dig. Du er ansvarlig for at besøge hjemmesiden for at indhente oplysninger om arrangementet, forsyningerne, sneak peeks og andre oplysninger. Creative Escape® deltager ikke, overvåger eller leverer oplysninger til nogen gruppe, sociale netværk eller hjemmesider undtagen dets egne: www.creativeescapeaz.com. Alle troværdige oplysninger kan kun fås direkte via Creative Escape®. Tjek venligst regelmæssigt.

Q: Hvad hvis jeg glemmer scrapbooking forsyninger?

A: Når du er ude af klæbemiddel, skal du købe den nyeste Heidi Swapp udsmykning eller ønsker at lægge op på Bazzill Basics Paper – du behøver ikke at gå langt. Scrapbøger, Etc., en af ​​de hotteste butikker på vestkysten, har oprettet en on-site butik, der er åben, når du har brug for den. Pick up cardstock, trykt papir, udsmykninger, klæbende, albums og andre Creative Escape® merchandise, gaver til familien, bøger og meget mere … uden at have forladt ejendommen.

Sp: Hvordan får jeg alt i hjemmet?

A: Der vil være masser af produkter og projekter for at komme hjem, og hvis du planlægger at shoppe undervejs, foreslår vi at medbringe en ekstra, TOM kuffert. Der vil også være UPS-forsendelse tilgængelig fra arrangementet på lørdag, så du kan sende dit tøj hjem. Regelmæssige fragtgebyrer gælder.