Lærere

Fabulous kunstnere vil være på hånden for at inspirere, glæde og lære …

Karen Burniston

Jeg elsker pop-ups! Jeg elsker den følelse af præstation, jeg får, når jeg laver noget interaktivt ud af papir. Jeg elsker overraskelsen på en persons ansigt, når han eller hun åbner et kort, og der sker noget uventet. Jeg elsker at oprette og undervise pop-ups mere end jeg elsker Agatha Christie mysterier, malet mælkekugler og reality TV! (Og det siger meget!)

Min baggrund er inden for civilingeniør, og jeg er taknemmelig for mine CAD-færdigheder hver gang jeg designer en ny pop-up-skabelon eller -mekanisme. I 2009 licenserede jeg mine designs til Sizzix til at blive lavet til dør for at passe ind i deres Big Shot die-skæremaskiner. Dyserne er en fabelagtig måde at lave pop-ups på – ikke mere skæring og scoring for hånd!

Udover at være en pop-up entusiast, er jeg også en kone til John og en mor til tvillinger Karl og Emma. Vi har en meget vedligeholdende Puggle ved navn Lucy, der kan lide at spise papirpiercere. Efter et årti af at bo i smukke Colorado flyttede vi i juni 2010 til Katy, Texas. Ja, jeg sagde juni. Ja, det er virkelig varmt om sommeren!

Jeg har lært scrapbooking klasser over hele verden, og det er sådan en givende følelse, når en elev starter klassen med at sige “Jeg kan ikke gøre det!” Og slutter klassen med at sige “Jeg har lige gjort det!”

Jeg har en passion for pop-ups. Pas på . . . det er smitsomt!

Få mere at vide om mig på min blog:  www.karenburniston.typepad.com

Vicki Boutin

Vicki Boutin kommer fra en baggrund i grafisk design og kunst og hun har altid været lidenskabelig med at skabe smukke ting! Hendes kærlighed til farve, tekstur, funky mønstre og fotografi fører hende til opdagelsen af ​​scrapbooking og papirfremstilling. Hun har ikke set tilbage siden!

I 2006 blev Vicki en Creating Keepsakes Hall of Fame vinder og fortsatte med at være en del af Better Homes and Gardens Scrapbooks Etcs kreative team. Hendes arbejde er i øjeblikket udgivet i Scrapbooks, Etc og Vicki skriver en kvartalsartikel til Scrapbooks og Cards Today magazine. Hun nyder at arbejde tæt sammen med en række af branchens bedste producenter, herunder Sassafras, 7 Gypsies, BasicGrey, Little Yellow Bicycle og Pink Paislee. Vicki er også en Ranger Certified instruktør.

Vicki er altid på mission for at lære noget nyt og så finde en måde at dele det på! Det er her undervisningen kommer ind! Hun har lært workshops i USA, Canada og Europa og elsker at henvende sig til kunst på en sjov, frisk og tilgængelig måde. Hendes motto er “Du ved ikke, om det er din stil, indtil du prøver det, så gå for det! Det er kun et stykke papir! “Hendes workshops giver mulighed for at møde nye venner, prøve nye ting og mest af alt har det sjovt !!!

To vanvittige børn og en straight laced mand holde tingene interessant i Vickis hjem i det sydlige Ontario, Canada. I øjeblikket skriver Vicki sin første teknikbaserede bog, som vil være tilgængelig i 2012.

Følg Vicki på sin blog: vickiboutin.typepad.com

Jenaye og Kelli Collins

Denne mor og datter duo har inspireret hinanden og samarbejdet om projekter i årevis. De har lært sammen, såvel som særskilt, og har over 25 års undervisningserfaring mellem dem. Udover at undervise lokalt i Mesa, Arizona, har de rejst så langt som Sydafrika for at dele deres kærlighed til alle ting, der er kreative med andre.

Fra papirfremstilling til design af projekter med stof fortsætter Jenaye og Kelli Collins med at presse sig selv til at lære nye teknikker til at indarbejde i deres projekter. De kan ofte ses i brugte butikker, der søger efter unikke en-of-a-kind varer til at fuldføre deres håndlavede kreationer. Fra kostume smykker, der en gang bæres ved specielle lejligheder til knapper, der er fundet i mormors sybeholder, samler de alt sammen.

Deres arbejde er blevet udgivet i: Under Omslag, Eklektisk, Oprettelse af Keepsakes, Kickin, Creative Reflections og Time & About.

Ikke alene har deres kærlighed til kreativitet ført dem tættere sammen, det har også introduceret dem til mange fantastiske mennesker undervejs.

Jenaye designer i øjeblikket, skaber mønstre og lærer hår og mode tilbehør med sin unikke stil. Hun ejer en lille onlinevirksomhed på www.jenayesjunque.com. Kelli lærer i dag papirfremstilling til scrapbøger og festfavør. Hun elsker at blande papirfremstilling og gave, der giver ideer til at skabe små “gaver” for at give venner hele året.

Ali Edwards

Edwards lidenskab ligger i det meget specielle sted, hvor livets historier og billeder skærer hinanden.

Designer, blogger, pædagog, forfatter, kone og mor til to, Ali er kendt for at indfange hverdagen med fotos og ord og skabe scrapbøger fra de øjeblikke, der ofte går forbi på et øjeblik.

“Jeg startede scrapbooking i 2002 som en måde at organisere alle de ting, jeg indsamlede efter min sønns fødsel. Det er blevet så meget mere end en organisationsproces for mig. Gennem teknikkerne til fotografering og personlig fortælling har jeg opdaget min stemme. Mit håb er, at ved at dele historierne i mit liv og de metoder, jeg bruger til at dokumentere vores dage, vil andre føle sig inspireret og opfordret til at optage deres egne. “

Siden starten på denne kreative karriere har Ali skrevet fire bøger om scrapbooking, forfattet en populær månedlig kolonne for Creating Keepsakes magazine, gennemført workshops over hele verden og online. Hun designer i øjeblikket digitale og printbare scrapbooking produkter til Designer Digitals, frimærker til Technique Tuesday og blogs dagligt på aliedwards.com

For at lære mere om Ali og hendes arbejde besøg www.aliedwards.com.

Janet Hopkins

Janet er en erfaren pædagog, der har lært i butikker, konventioner og arrangementer over hele verden og har virkelig en passion for at lære folk nye måder at bruge de innovative produkter på markedet i dag. For at se flere eksempler på Janets arbejde, besøg: janethopkins.typepad.com.

Janet er medejer af House of 3 med Heidi Swapp og Rhonna Farrer. Webstedet er et eklektisk, sjovt sted for crafters at finde innovation og inspiration og har været et ægte kreativt samarbejde, som hun er virkelig taknemmelig for. Du kan se alle de digitale, printbare og fysiske produkter, de har at tilbyde på www.houseof3.com. House of 3 har også en fysisk produktlinje, der netop debuterede gennem Pink Paislee.

Janet bor i Nord Texas med sin mand i fjorten år, Rick, og deres fire dejlige og spirede børn, der er 12, 7, 4 og 15 måneder.

Heidi Lynn Schreiber

Heidi Lynn Schreiber kommer fra ægte scrapbooking royalty – Doug og Marti Jones, ejere af Bazzill Basics Paper and Scrapbooks, osv. I Mesa, Arizona, er hendes forældre. Hun har oplevet branchen fra bunden, og hun er en begavet kunstner, der har bidraget med sin retfærdige andel af kreativiteten undervejs. Hun elsker at tage fotografier, scrapbooking og arbejde med stof. Hvis du beder hende om at beskrive hendes stil, vil hun fortælle dig, “Det er en flok Bazzill, en kop af My Mind’s Eye, et strejf af Riley Blake og Moda, med et sprinkle af kreativitet.”

Heidi har arbejdet i sin mors butik siden dagen åbnet. Hun kender scrapbooking produkter som ikke-andre og hun er virkelig den residente Bazzill cardstock ekspert. Vis hende en Bazzill-farve, og hun kan recitere sit navn og teksturfamilie i blinkende øjne. Spekulerer på et værktøj eller en teknik, og hun kan hjælpe dig med at eje de fleste af dem selv.

Nu bruger Heidi sin tid til at lære papir og stofprojekter, fylde sin Etsy butik med originale kreationer og designe og konsultere Bazzill. Heidis foretrukne fortidstid ser på dårlig tv og håndværk, mens man spiser peanut m & m’s. Hun elsker også at tage sig af hendes søde, og meget spunky datter og hænge ud med sin snegle, sjove mand, Paul.

For at læse mere om Heidi Lynn, besøg hende på: www.totallyheidilynn.com.

Amy Totty

Amy Totty er en indfødt “fønikisk” og elsker alt om Arizona (herunder varmen). Hun har boet i Arizona hele sit liv, minus en stil til Tyskland, da hun var barn. Hun fejrede bare hendes 19th bryllupsdag med sin tolerante, mad-kærlige hendes husbond, Todd. Sammen har de fem skøre børn, fire drenge og en pige – og nej pigen er ikke den sidste! Mens hun jonglerer tre teenagere og en præ-teen stadig hjemme, prøver hun at presse i en lille “Me Time”, men det sker ikke meget ofte.

Når hun ikke har travlt hjemme, arbejder hun og underviser på scrapbøger, etc. Amy elsker alt om scrapbooking, herunder de mange venner, hun havde lavet undervejs. Gennem hendes syv års undervisning og design har hun mødt mange mennesker, hun er stolt af at ringe til venner. Hun har lært på CKUs, den første Creative Escape og flere velgørende arrangementer i Sydafrika. Amy underviser i øjeblikket på dobbeltsidet layout og bookmaking på scrapbooks osv. Hun har syet siden hun var en lille pige og elsker, at syning nu blander sig i med scrapbooking. Mellem de to er hun i himlen.

Amys arbejde er blevet udgivet i: Steder vi elsker, skaber kager, hukommelsesmaskiner, kreative refleksioner og tid og om. Hun var også medforfatter til en publikation om bogopkald, Under The Covers. 
Hendes hjerte vil altid ringe til Arizona hjem, men en dag håber hun og hendes hendes husbond at bruge tid på, hvad hun kan lide at ringe til sit andet hjem … Sydafrika.

Hovedtaler

  • Heidi Swapp

Heidi vil også undervise i basaren på torsdag.