Lærere gør Creative Escape “værd at huske”

Hvert år har jeg elsket projekterne! Jeg har lyst til, at jeg har lært så meget hvert eneste år – men den ting, som jeg elsker mest (personligt) får chancen for at tage klasser fra så inspirerende og lidenskabelige kvinder – som er sjovt og jeg overvejer mine venner! da jeg først begyndte at drømme ideen om “Creative Escape”, var en af ​​de ting, jeg virkelig ønskede, en måde for alle lærerne at tage hinandens klasser – tidligere, da jeg deltog i arrangementer, følte jeg mig som instruktører der var ingen ‘deling’ – syntes at du holdt dine klasseprojekter øverste hemmelighed og det føltes mere som en konkurrence … jeg husker, at jeg blev inviteret til at undervise på et arrangement i S. Afrika,

Vores svar på dette er, at vi hvert år har det, vi kalder “Preview Day” et par måneder før den aktuelle begivenhed. Vi kommer sammen: lærere, medarbejdere, frivillige og tage hver eneste klasse! træne bugsene ud og finde ud af kitsne osv. Det har været en højdepunkt for mig – en meget mere ‘afslappet’ og social tid for at lære de frivillige og lærerne at kende. alligevel … i år var ingen undtagelse! elskede Preview dag! vi havde en blast.
For at se endnu flere billeder af klasseprojekterne,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *