Heidi Swapps Halloween Inspiration

Mange af jer har bedt om at se Heidis inspirerende Halloween-billeder fra hendes lille snak før fredagskvällen, så vi sender dem her for at alle kan nyde … hvis du besøger hendes blog, får du alle de lave ned.

Lige fra Heidis blog …

… nu er det en fredag ​​nat ekstravaganza !!

enorm tak til Canvas Corp, og BAZZILL for dette fantastiske projekt … det er en nedtælling til Halloween !! og du ved hvordan jeg elsker halloween! Jeg var helt så begejstret for dette !! Fredag ​​aften har vi lyst til at have et sjovt projekt at gøre, men folk er TIRED! så … vi gjorde kun nogle få dele af denne dårlige dreng … og vi sparkede den af ​​med en lille Halloween inspiration!

er du på Pinterest? jeg er en misbruger … og virkelig er der kun 2 slags mennesker-

1. Folk, der ikke ved Pinterest

2. Folk der er afhængige af Pinterest!

ret??

hvad er Pinterest, spørger du? (du er en # 1?) … Nå … hellige ko, du skal gå og tjekke det! det er dette helt fantastiske, tankebladende univers af kreative ideer, inspiration og deling! så … det er sociale medier drevet … så du følger folk og finder venner osv. osv .. Når du får en konto, starter du dine egne tavler og begynder at “fastgøre” ting, du elsker – så andre se hvad du pin, og hvis de kan lide det kan de knytte det til !! og du kan ‘lide’ det – her er magien: Når du stikker noget, vil stiften forbinde dig lige tilbage til, hvor billedet oprindeligt blev sendt! så du kan altid få adgang, når du har brug for det! Jeg mener, at der aldrig har været et sted at organisere og katalogisere alle dine kreative ideer og inspirationer indtil dette! det er sååå fantastisk!

ok, alligevel – så jeg snakkede om halloween og fandt halloween inspiration på Pinterest … og jeg samlede en masse ideer! nu .. det er billederne jeg viste fredag ​​aften … nu deler jeg bare billederne – hvis du vil vide mere om HOW-TO’erne på disse … gå til Pinterest, og søg mit navn! du vil kunne finde mine bestyrelser (og du kan følge dem) og du kan se alle mine halloween inspirationer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *