Begivenheder

Creative Escape er 25.-27. August 2011 i Chandler, Arizona.

Creative Escape … den ultimative scrapbog overbærenhed

$ 749 per person

Registrering omfatter:

 • Creative Escape afholdes på det firestjernede prisbelønnede Sheraton Wild Horse Pass Resort og Spa.
 • Gourmet morgenmad, frokost og aftensmad på fredag ​​og lørdag.
 • Originale klasser undervist af otte af branchens yndlingslærere.
 • Mød og hilse lærerne, før klasserne begynder.
 • Mini klasser, demoer og prøver i torsdagens basar.
 • Præmier og raffle kurve doneret af førende producenter i scrapbooking industrien
 • En unbelieveable 10.000 kvadratmeter, on-site, scrapbog butik fyldt med foretrukne, svært at finde, one-of-a-kind og brugerdefinerede produkter.
 • Beskær rum til rådighed døgnet rundt.
 • Pre-event swaps / udvekslinger med andre gæster.
 • Live webshow hostet af Heidi Swapp og House of 3.
 • Motiverende præsentation af en taler, der vil forlade dig inspireret.
 • Sjove tider, gode mennesker og specielle detaljer gør dette til den ultimative scrapbog overbærenhed

Hvad gør Creative Escape® unik? Denne weekend er beregnet til overbærenhed og sjov. Hver gæst deltager i alle klasser undervist af hver af lærerne og laver de samme projekter. Der er ingen kamp for den bedste klasse eller den bedste lærer – hver person får den samme mindeværdige oplevelse.

Rejse og ophold er ikke inkluderet.

Registrering Small Print

Alle er velkomne til at tilmelde sig Creative Escape®, men pladsen er begrænset.

Annullering – Creative Escape®-registrering er ikke overførbar. Restitutioner krediteres det samme kort, der bruges til den oprindelige transaktion. Hvis betalingen blev foretaget kontant eller check, refunderes refusionen med check. Tillad venligst 3 til 4 uger til behandling. En fuld refusion vil blive givet indtil 15. maj 2011. En $ 250 afbestillingsgebyr vil blive opkrævet indtil 1. juli 2011, efter denne dato refusion vil ikke blive givet. Aflysninger kan kun behandles 24 timer efter den første registrering. Hotel- og rejseafbestillinger er ikke ansvarlige for Creative Escape®. Vi garanterer ikke, at overførte registreringer vil blive hædret ved døren. Overvej det et RISIKO!

Ingen show – Registrerede studerende, der ikke kan deltage på grund af formildende omstændigheder, vil kunne modtage klassesæt ved at arrangere forud for klassens begyndelse, 25. august 2011. Der skal meddeles eksekutiv personale skriftligt eller email. Der er ingen gebyr for fragt. Hvis der ikke træffes ordninger før klasser begynder, kan Creative Escape® ikke holdes ansvarlig, hvis klassesæt ikke er tilgængelige.

Tolkningstjenester til hørehæmmede er ikke tilgængelig, men vil blive indkvarteret, hvis en gæst laver arrangementer privat og underretter begivenhedspersonalet på forhånd.

Uddannede frivillige

Vores veteranfrivillige har deres eget efterfølger! Alle elsker dem, og du vil også. Damerne er tilgængelige for at vise dig tovene, hjælpe dig med dit projekt og håndtere speciel anmodning. Hver Creative Escape®-frivillig er forpligtet til at deltage i to dages træning måneder før arrangementet finder sted. De lærer alle ind og ud af hvert projekt og har mulighed for at lære de teknikker, der er vigtigst for lærerne.

Checking ind til arrangementet

Kom til konventets område på onsdag den 24. august, når som helst mellem kl. 17.00 og 19.00 for at tjekke ind, få dit badge, armbåndsband, hurtig pas og ideebog. Bagsiden af ​​dit navneskilt har din komplette tidsplan for fredag ​​og lørdag, så du vil kende dit gruppens navn, hvor du skal gå først, og i hvilken rækkefølge dine klasser vil udfolde sig. Alle tager alle de samme klasser fra de samme lærere – bare i en anden rotation. Alle projektinstruktioner er inkluderet i Creative Escape Idea Book – en 100+ side ide bog, der vil guide dig igennem weekenden.

I løbet af basaren torsdag vil du bruge din hurtige pass opgave til at vide, hvilken tid der skal vises i en klasse og et service projekt. Resten af ​​dagen er din til at tage et billede med Mr. Bazzill og hans restaurerede ’57 Ford T-Bird, mød med kunstnerne, som vil undervise i klasser Fredag ​​og lørdag, spis frokost, vandre gennem The Bazaar, lære at bruge nye produkter fra nogle af dine foretrukne scrapbogproducenter, og afhent godbidder undervejs. Der er så meget at gøre før åbningspræsentationen kl. 15.45 i balsalen.

Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa

Ny lavere sats: Kun $ 119 per nat

5594 West Wild Horse Pass Boulevard 
Chandler, Arizona 85226 
Tlf .: 602.225.0100 
Fax: 602.225.0300 
AAA Four Star Resort

Vi anbefaler at reservere dit ophold med en ankomst på onsdag og afrejse på søndag. Mens tilgængelig er Creative Escape® satser tilgængelige to nætter før og efter arrangementet, hvis du ønsker at forlænge dit ophold. Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter, herunder Rawhide Western Town, det nye Wild Horse Pass Casino, Whirlwind Golf Club, Aji Spa, Koli Equestrian Center og meget mere. Alle hotelophold skal ske inden den 20. juli 2011. Efter denne dato tilbydes alle reservationspriser til markedspris.

Når du tjekker ind på hotellet for arrangementet, bedes du angive navnet på hver person, der opholder sig i lokalet og navnet på hver person, der er en Creative Escape®-gæst. Dette er påkrævet af hensyn til brandsikkerhed på vegne af hotellet og planlægningsårsager på vegne af Creative Escape®.

Mange værelser har panoramaudsigt, herunder Sierra Estrella og South Mountains fra den private terrasse eller balkon. Du kan endda se vilde heste roaming over ørkenen! Værelset har en lager minibar, kaffe- og tefaciliteter, højhastighedsadgang til internettet (mod betaling), og alle værelser er ikke-ryger. Hvert værelse har badesuiter med separat badekar og bruser. Gem plads i din kuffert … ikke gider pakning de store ting. Hvert værelse har hårtørrer, strygejern og strygebræt. Dit valg af kingsize-seng eller dobbelt-dobbeltværelse (dobbelt-dobbeltværelse er begrænset). Suiter er tilgængelige mod et tillægsgebyr.

Sammenklappelige senge er meget begrænsede; omkring 20 i hele hotellet. Venligst still din anmodning tidligt og ikke regne med det ekstra soveplads, hvis du ikke har lavet ordninger.

Der er ingen køleskabe på værelserne. Bærbare køleskabe er tilgængelige for gæster med et medicinsk behov som prioritet. Hvis yderligere køleskabe er til rådighed, kan de blive anmodet om et gebyr.

Der er også mulighed for internetadgang på værelset mod betaling. Der er gratis trådløs internetadgang i lobbyområderne.

Mere fin print …

Creative Escape® er ikke ansvarlig for værelsesleje eller nabosprog, rumlokation, sengevalg, køleskab eller indrammede anmodninger. Kontakt venligst hotellet direkte.

Wild Horse Pass Resort og Spa minder gæster, der bringer alkohol på stedet og drikker det offentligt, er imod Arizona statslov. Alkohol skal betjenes af en WHP medarbejder.

Reservation ændringer / Aflysninger – Ring venligst til hotellet direkte for at foretage ændringer eller afbestillinger til din reservation.

VIGTIGT: Hotel- og rejseafbestillinger er ikke ansvarlige for Creative Escape®. Hotel overnatningssteder med Sheraton Wild Horse Pass Resort skal afbestilles 30 dage før 26. august, eller et værelse på 2 nætter vil blive vurderet på kreditkortet, der holder hotelværelset.

Tentativ tidsplan

onsdag

Busrejser (tilmelding på forhånd) 
Bazzill To-do-lah (kun til forhandlere)

5 pm til 7 pm Event Registration

Torsdag
8:00 Frivilligt Registrering 
10 – 13:00 Senegistrering 
10 – 3 pm Bazaar 
1 – 3 pm Ekko Park Bytte afhentning 
13:00 – 15:00 Mød lærerne (del af basaren) 
kl. 15:00 – 17:00 Velkommen til Creative Escape 
Swap / Crop Room med værter

Fredag
6:15 – 7:45 Morgenmad 
7:15 – 7:45 am Secret Sister Swap (Kun ved invitation) 
7:00 – 7:45 am Lærere / Medarbejdere / Room Volunteers rapporterer til klasseværelser til AV-check og værelse oprettet kl. 8.00 – kl. 
9.45 kl. 1 
10:15 – kl. kl. 2 
kl. kl. 
13.00 lunsjmiddag kl. 13.00 – kl. 14.45 kl. 3 
kl. 
15-15 kl. kl. : 00:00 Sæt aftensmad

Lørdag kl.
7 til midnat fragtstation 
6:15 til kl. 7:45 morgenmad kl. 8.00 – kl. 
9.45 kl. 1 kl. 15.00 – kl. Kl. 

kl. Kl. 
13.00 lunsjmiddag kl. 13.00 – kl. 14.45 klasse 
3 : 15:00 – 17:00 Klasse 4 
18:00 – 21:00 Sidde Middag og Afslutning

Bustur

Tilmeld dig Bazzill Bus Tour og få dit Creative Escape® eventyr ud til en rullende start! Hver bus afgår og vender tilbage til Sheraton Wild Horse Pass for en fem timers tur på onsdag den 24. august og inkluderer mad undervejs. Alle bus tour gæster kan forhåndsregistrere til Creative Escape på onsdag, når de vender tilbage fra turen.

Bazzill Warehouse – Tag en tur gennem Bazzill-lageret for at se, hvordan karton lagres, skæres, samles, pakkes og sendes til en butik i nærheden af ​​dig. Der er endda tid til at besøge overstock og ophørt detailområde for at shoppe for gode tilbud!

Scrapbøger, Etc. – Besøg Bazzill’s flagskibsforretning for at se de hotteste scrapbog og stofartikler, værktøjer og håndlavede håndværk. Butikken er fyldt med modeller, prøver og projekter ideer til at inspirere dig. Gå ikke glip af Bazzill Cardstock-væggen, hvor du kan få enhver farve og tekstur, som Bazzill tilbyder.

Da der er plads til rådighed, kan du logge ind igen til registrering for at ændre din rejsetid, når dine rejsearrangementer er sikret. Ingen restitutioner.

Gæster, der ønsker at besøge Bazzill Warehouse alene, er kun velkommen mellem kl. 15.00 og 16.00.

Onsdag – Tour # 1
8:00 am Efterlad hotel
8:45 am Ankomst til SE
10:30 efterlader SE
11:00 Kom til Bazzill
12:30 Forlad Bazzill
12:45 pm Ankomme på hotel
Onsdag – Tour # 2/3/4
8:00 am Efterlad hotel
8:15 am Arrive @ Bazzill
9:45 am Efterlad Bazzill
10:15 am Ankomst til SE
12:00 Forlad SE
12:45 pm Ankomme på hotel
Onsdag – Tour # 5/6
13:15 forlader hotellet
13:30 Ankomst til Bazzill
15:00 Forlad Bazzill
3:30 pm Ankomst til SE
5:15 pm Forlad SE
6:00 pm Ankomme på hotel

Basaren

Creative Escape® skabte denne nye torsdag aktivitet, så du kan komme i gang med at varme op for den store begivenhed. Vandre gennem Bazaar besøge en række mini-klasser, hent nogle få giveaways fra vores generøse sponsorer, stop med at se en demo eller to, og sæt dig ned for en hurtig no-vært frokost. Hvis du vælger at inkludere denne enkle frokostmulighed til din eftermiddag, vil hotellet have mad og siddende faciliteter, så du kan købe sandwich, salater og andre lette frokostvarer. Du vil ikke tro den prop, vi bringer sammen for fotografiet. Det er sikkert at være scrapbog værdig! Spar tid til at handle lidt på butikken på stedet, hvor du har mulighed for at købe officielle CE-varer, købe fantastiske produkter og inspirere! I år starter basaren tidligere, så der er masser af tid til at passe alt ind uden at blive forhastet.

Mød og hilsen

Creative Escape®-lærere er vidunderlige, karismatiske, kunstnere med så meget at dele. Hver lærer er til rådighed torsdag i tre timer under basaren for at møde dig ansigt til ansigt. Dette er din chance for at møde dine instruktører, se på nogle af hendes yndlingsprojekter, få en autograf og et fotografi. Lærerne vil have borde sprinklet i hele basaren. Sørg for at tage et øjeblik at stoppe med og sige “hej”, når du har et ekstra minut eller to.

Creative Escape® Åbningsceremoni

Værter Doug “Mr. Bazzill “Jones og Heidi Swapp introducerer dig til Creative Escape®-lærerne, giver dig en nedslidning af arrangementet og alt andet du skal vide for at starte vores weekend sammen. I år er åbningen planlagt tidligere end år tidligere, så du kan lave planer til middag, en tur til kasinoet, hunker ned for en aften i afgrøderummet eller hænge ud i et værelse med venner. Natten er din!

Echo Park Swap Crop Room

Besøg det åbne afgrødeværelse sent om aftenen eller tidligt om morgenen for at afslutte projekter, arbejde på en ny ide eller starte noget nyt med venner. Dette er stedet at hente swaps, hvis du deltog i denne aktivitet, før du ankom. Rummet rummer omkring 50 personer ad gangen fra torsdag aften og slutter lørdag morgen. Kom og gå som du vil, men pas på specielle værtinder til at besøge afgrødelokalet i de angivne tider. Du kan blive overrasket over, hvem du vil se, og hvad du kan vinde!

Klasser

Hver gæst deltager i alle klasser undervist af hver af lærerne og laver de samme projekter. Hver dag har du rejse fra klasse til klasse med samme gruppe af Creative Escape®-deltagere. Dette bliver din gruppe for hele weekenden. Hvordan du vælger at blive involveret, er helt op til dig. Hvis du er en langsom, metodisk crafter, der ikke har brug for meget hjælp, vil vores frivillige forlade dig alene. Hvis du altid er gået tabt, dazed og forvirret, vil vores frivillige lede dig kærligt. Hver frivillig har været uddannet, taget hver klasse, og har sandsynligvis været hos os siden begyndelsen af ​​arrangementet. Disse piger er fordele!

Sørg for at tilmelde dig en gruppe under registrering. Kommuniker med dine venner for at finde ud af, hvilken gruppe du skal vælge, så du kan alle være sammen. Hvis du ikke vælger den rigtige gruppe eller den fylder, før alle kommer ind, ingen bekymringer. Du kan vælge ind og ud af grupper gennem begyndelsen af ​​august.

Afslutningsceremoni

Den afsluttende middagsceremoni er altid en følelsesladet slutning på en inspirerende weekend. Heidi og Mr. Bazzill give væk hundredvis af præmier fra vores generøse sponsorer, afslutte vores fundraising indsats og introducere vores hovedtalere. Det er en følelsesmæssig rejse …. og i år er vores sidste.

Bemærk: Absolut ingen børn eller babyer tilladt i klasseværelser, mødelokaler eller spisestuer på ethvert tidspunkt. Vær venlig at arrangere dine børns kærlighed, pleje og sikkerhed, mens du deltager i Creative Escape®.

Lokale rejsemuligheder

Super Shuttle Service

Lufttransport

Den mest anvendte lufthavn i Phoenix-området er Sky Harbor International Airport (PHX). Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa ligger kun 18,1 miles (24 minutter) fra lufthavnen via I-10 landtransport.

En anden nærliggende lufthavn er Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA). Passagerer, der flyver Allegiant Air, bør overveje denne mulighed. Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa er kun 24,8 miles (30 minutter) fra lufthavnen via AZ-202 Loop W-landtransport.

Hertz Rental Car Information

Der er så meget at se og gøre i Phoenix-området. Hvis du planlægger at forlænge dit ophold for at besøge nogle af de utrolige områdets attraktioner og scrapbog butikker, skal du huske at bruge Hertz til din udlejningsbil. Der er en Hertz udlejningsbil repræsentant arbejder på stedet på hotellet. Nyd de specielle Creative Escape-priser, ubegrænset antal kilometer, og den bekvemme aflevering og afhentning af steder. Du vil også spare skatter og gebyrer vurderet til biludlejning med afhentning og frafald i lufthavnen. Ring nu for at bestille din reservation – 1-800-654-2240. Brug kode:  CV # 04EZ0003

Disse satser er tilgængelige 18. august – 2. september 2011. Biler er afhængige af tilgængelighed. Advance forbehold anbefales, da biler er afhængige af tilgængelighed. Når reservationer er reserveret, vil de angivne satser automatisk blive sammenlignet med Hertz offentliggjorte satser for at sikre, at du har de bedste sammenlignelige priser. For at bestille dine reservationer online  klik her  og modtag vores specielle Creative Escape-priser.

Klik her for at se biludlejningspriserne for CE-gæster.

Super Shuttle Service

Den lille blå varevogn henter dig (og din halvt tomme bagage!) På lufthavnsbagaterminalen og leverer dig til hoveddørene i det fredfyldte Wild Horse Pass Resort & Spa. Når du er klar til at gå hjem, skal du ringe til Super Shuttle på forhånd, og de vil tage dig (og din super-tunge, knap lynlåsede bagage!) Tilbage til lufthavnen. Så let! Klik her  for weblinket til Super Shuttle’s hjemmeside. Det har den CE-gruppe kode, der er angivet i reservationen. Mindre end 15 minutters køretid.

Taxi & Cab Info

AAA Cabine 602-437-4000
Adelean Limo 602-690-4745
Checker Cab 602-257-1818
Courier Cab 602-232-2222
Discount Cab 602-200-2000
Execu-Car 800-410-4444
Fiesta Cab 602-253-7777
Neal’s Cab 480-835-0555
Så Express 480-557-7000
TLC Taxi 623-937-2227
VIP Taxi 480-833-8333
Gul Cab 602-252-5252

Kørselsvejledning

Fra I-60

Tag I-10 East 11 miles til Wild Horse Pass Blvd. (Udgang 162)

Afslut højre på Wild Horse Pass Blvd.

Afslut Wild Horse Pass Boulevard og gaden vil kurve til højre.

Følg skiltene på feriestedet, og indgangen til feriestedet ligger 2 miles frem.

Fra I-10

Tag I-10 øst til Wild Horse Pass Blvd. (Udgang 162)

Afslut højre på Wild Horse Pass Blvd.

Afslut Wild Horse Pass Boulevard og gaden vil kurve til højre.

Følg skiltene på feriestedet, og indgangen til feriestedet ligger 2 miles frem.

Fra AZ-202 Loop West

Tag AZ-202 Loop West til I-10 East 11 miles til Wild Horse Pass Blvd. (Udgang 162)

Afslut højre på Wild Horse Pass Blvd.

Afslut Wild Horse Pass Boulevard og gaden vil kurve til højre.

Følg skiltene på feriestedet, og indgangen til feriestedet ligger 2 miles frem.

For familien

ADVARSEL: Absolut ingen børn eller babyer tillades i klasseværelser, mødelokaler eller spisestuer til enhver tid. Vær venlig at arrangere dine børns kærlighed, pleje og sikkerhed, mens du deltager i Creative Escape®.

Rawhide på Wild Horse Pass

Oplev det gamle vesten med et besøg på Rawhide Western Town & Steakhouse. En autentisk kopi af en 1880s græsby, Rawhide på Wild Horse Pass sætter dig midt i handlingen med cowboys, gunfights, stagecoach rides, butikker og vestlige attraktioner. På side.

Koli Ridecenter

Oplev det gamle vesten med et besøg på Rawhide Western Town & Steakhouse. En autentisk kopi af en 1880’s Frontier Town, Rawhide på Wild Horse Pass sætter dig midt i handlingen med cowboys, gunfights, stagecoach rides, butikker og vestlige attraktioner. På side.

Bondurant School of Racing

Bondurant School er en multi-million dollar racing virksomhed. Bondurant School er verdens fineste køreskole med en 15-turskurs på 1,6 km, specielt designet af Bob Bondurant til højtydende, kørekørsel og avanceret kørevejledning. 1 km væk.

Firebird International Raceway

Firebird International Raceway multi-purpose facilitet er ikke kun et NHRA-certificeret løbespor, men er vært for forskellige typer lokale og nationale arrangementer, herunder Club Racing, Indy Car Testing, Teltsalg, RV og Båd Shows, kommercielle skud, privat køretøjstest som såvel som en bred vifte af familieunderholdning shows. 1 km væk.

Huhugam Heritage Center

Huhugam Heritage Centre er et sted, der fortæller historierne om historie, kultur og sprog for befolkningen i Gila River Indian Community og hedder den gamle Huhugam. Gennem udstillinger, klasser, programmer og dets samlinger er dets mål at uddanne fællesskabsmedlemmer, unge og besøgende. 2 miles.

Chandler Fashion Center

Chandler Fashion Center er en unik indkøbsby, der har “livsstilsklyngning”, hvilket betyder at butikker i samme kategori er grupperet sammen. Dillard’s, Nordstrom, Robinsons-May og Sears, samt 150 specialbutikker tilbydes. 3 miles væk.

Ørken Botaniske Have

Beliggende midt i den røde butte af Papago Park, er Desert Botanical Garden vært for en af ​​verdens fineste samlinger af ørkenplanter. En af kun 44 botaniske haver akkrediteret af den amerikanske sammenslutning af museer, viser dette one-of-a-kind museum 50 acres af smukke udendørs udstillinger. 14 miles væk.

Phoenix Zoo

Besøg den smukke Phoenix Zoo, der er hjemsted for over 1.200 dyr. Phoenix Zoo er centralt beliggende i Phoenix-metroområdet, og tilbyder et spændende udvalg af dyreudstillinger, unikke specielle arrangementer, uddannelsesprogrammer og fritidsaktiviteter for folk i alle aldre.

Sedona

Byen Sedona er en af ​​Arizona’s førende turisme, rekreation, feriested, pension og kunstcentre. Historisk set var det et landdistrikt for ranching, der ligger langt væk fra den slagne vej, men den uovertruffen naturlige skønhed blev nationalt kendt i hele filmbranchen. I dag tiltrækker Sedona årligt mere end 4 millioner turister fra hele verden. 135 miles væk.

Grand Canyon National Park

Grand Canyon er mere end en stor kløft skåret over årtusinder gennem klipperne på Colorado Plateau. Det er mere end en ærefrygt inspirerende udsigt. Det er mere end en fornøjelig grund for dem, der udforsker vejene, vandrer stierne eller flyder strømmen af ​​den turbulente Colorado River. 246 km væk.